Веќе од
$230.00 USD
Месечно
$100.00 Конфигурирање на провизија
NYC / East Coast - E5 2620 V4
RAM
32 GB
Storage
2 x 512 GB SSD
Bandwidth
10 TB
Веќе од
$290.00 USD
Месечно
$100.00 Конфигурирање на провизија
NYC / East Coast - E3 1230
RAM
16 GB
Storage
2 x 512 GB SSD
Bandwidth
10 TB